...u nekoliko rečenica

ROLL BARS MMV


Roll bars MMV se bavi prodajom i montažom celokupnog proizvodnog programa turskih renomiranih firmi koji su lideri u svetu po proizvodnji rezervnih delova i dodatne opreme (roll i bull barova) u automobilskoj industriji.

Oni su svoje proizvodne pogone podigli na najsavremenije tehnološke nivoe kako bi ostali lideri u svetu i otuda njihovi proizvodi, rezervni delovi i dodatna oprema idu u korak sa najsavremenijom tehnologijom i dizajnom, kako bi zadovoljili i najistančanije ukuse kupaca.

Kako bi se obuhvatila čitava automobilska industrija rezervni delovi i dodatna oprema (roll i bull barovi) se proizvode za pik-ap vozila, SUV, džipove, laka komercijalna, teška komercijalna vozila i kamione. Materijali koji se koriste u proizvodnji roll i bull barova, bočnih gazišta i zadnje zaštite su hrom, aluminijum i poliuretan. Od najkvalitetnijih materijala sačinjena je široka lepeza proizvoda bull barova, bočnih stepenika, zadnjih branika, krovnih nosača, krovnih šina... Turske proizvodne kompanije svoju proizvodnju baziraju na standardima TS EN iSO 9001:2008,TUV i CE.